Névjegy

Garai István Levente vagyok, a kormányváltó összefogás jelöltje, orvos, közgazdász, országgyűlési képviselő.

1955-ben születtem Berettyóújfaluban. Szankon, Kiskunfélegyházán nevelkedtem, a Móra Ferenc Gimnáziumban érettségiztem. Szegeden és Budapesten szereztem diplomáimat. belgyógyászként és sportorvosként gyógyítok. A közéletben a város és a térség érdekeit képviselem. 1990-től vagyok önkormányzati képviselő, dolgoztam alpolgármesterként és 2003-2006 között a Megyei Területfejlesztési Tanács tagjaként. 1994-98 között és 2003 óta örszággyűlési képviselőként munkálkodom.

Párommal, Juliannával egy 18 éves fiú büszke szülei vagyunk.

Tegyünk együtt a változásért!

Orvosként, önkormányzati és országgyűlési képviselőként az előző ciklusban közel 30 milliárd Ft fejlesztési támogatást hoztam körzetünkbe szülőföldünk gyarapodására, az emberek boldugulásáért. Azt akarom, hogy több munkahely, jobb egészségügy, nagyobb időskori biztonság, jobb oktatás jusson az itt élőknek. Ezért akarok tenni az Ön képviselőjeként a jövőben is. Azért, hogy minél több embernek jobb, könnyebb, biztonságosabb és egészségesebb legyen az élete. Ehhez kérem az Ön bzalmát és támogatását.

Beszéljük meg!

A következő heteket azzal fogom tölteni, hogy minél többet találkozzunk és beszéljünk egymással. Szeretném elmondani, mit akarok tenni közös otthonunkért és személyesen Önért. Beszéljünk arról, mit tart Ön a legégetőbb problémának a saját életében.

Közösen megoldjuk a problémákat, és elérjük a változást.